Mijn naam is Angelica Braam en vanaf de oprichting ben ik dirigent van Vocalgroup “Inbetween”. Geboren en getogen in Deventer en op mijn 8e jaar begonnen met muzieklessen, eerst op blokfluit en later op trompet en euphonium.

Na in diverse orkesten en schoolbands gespeeld te hebben heb ik op 18-jarige leeftijd na het behalen van mijn havodiploma toelating gedaan aan het conservatorium te Zwolle. Eerst voor de studie Schoolmuziek (lerarenopleiding muziek eerstegraads) en tijdens deze studie ook voor de opleiding HaFaBra directie (dirigentenopleiding voor harmonie, fanfare en brassband). In 1997 heb ik mijn diploma koordirectie behaald via een staatsexamen.

Al vanaf mijn 20e jaar dirigeer ik koren en orkesten. Meer dan 35 jaar ervaring inmiddels! En er is niets mooier dan van je hobby je beroep te kunnen maken. Op dit moment heb ik zes “clubjes” onder mijn hoede. Twee orkesten en vier koren. Daarnaast speel ik zelf als muzikant ook nog bij vier orkesten en blazersgroepen, waaronder een Egerlander Kapel (op es bas) en een harmonieorkest (op hoorn). Muziek maken is een ongelofelijke leuke en waardevolle hobby! Ik kan het iedereen aanraden!

Vocalgroup “Inbetween” is mijn eerste en enige seniorenkoor. Geschikt voor alle 50-plussers met een breed repertoire van popmuziek uit de jaren 60 en 70. Van Nederlandstalig tot Engelstalig en wie weet komen er nog andere talen voorbij. Een grote en enthousiaste groep met goed bezette mannenstemmen. We zingen grotendeels drie- tot vierstemmige koormuziek, waarbij deelname laagdrempelig is. Iedereen kan en mag meedoen, waarbij plezier in het zingen voorop staat!